Cadeautip: Speld Photoshop 1.0 toolbar van Max Temkin

Cadeautip: Speld Photoshop 1.0 toolbar van Max Temkin

Redactie DIGIFO... 1161 0
Het kan erg lastig zijn om een leuk cadeautje te kopen voor een fanatieke fotograaf. Wat hoog op hun verlanglijstje staat is al snel aan de prijzige kant en als je zomaar wat apparatuur koopt is de kans groot dat het net het verkeerde is. Max Temkin heeft een speldje gemaakt dat een leuk cadeau is voor menig fotograaf.

26 jaar geleden bracht adobe de eerste versie van Photoshop uit. Sindsdien is Photoshop het meest gebruikte beeldbewerkingsprogramma en wordt vaak als synoniem gebruikt voor het bewerken van een foto. In deze eerste versie was het voor het eerst mogelijk om vrij eenvoudig en goedkoop foto's en afbeeldingen te bewerken.  Hoewel het programma behoorlijk is veranderd en uitgebreid in de loop der jaren, is de toolbar vrij gelijk gebleven en een erg herkenbaar onderdeel van het programma. Max Temkin heeft van deze toolbar een nikkelen speld gemaakt. Een leuk cadeau voor elke Photoshopfan.Max TemkinLees ook: Acht experts aan de slag met Photoshop 1.0

Max Temkin

Max Temkin is een grafisch ontwerper uit Chicago, in de Verenigde Staten met een indrukwekkende portfolio. Zo heeft hij het populaire kaartspel 'Cards Against Humanity' ontwikkeld en heeft hij onder andere gewerkt voor Barack Obama.

Een Photoshop 1.0 toolbar speldje kost $ 10,- en is te bestellen via de website van Temkin.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie