B+W komt met filters voor GoPro

B+W komt met filters voor GoPro

Jasper van Bladel 873 0
Schneider Kreuznach komt met een nieuwe set B+W filters voor gebruik op de actioncams van GoPro. Er zijn zowel filters voor boven als onder water beschikbaar.

B+W ziet in dat filters niet alleen interessant zijn voor gebruik bij fotografie en video met dslr’s of videocamera’s, maar ook heel goed van pas komen bij gebruik op actioncams. Daarom komt het merk nu met een serie filters die je op je GoPro kunt schroeven.

De serie bestaat uit een aantal verschillende filters. Zo is er een Outdoor-set en een Onderwater-set. De Outdoorset bestaat uit de filterhouder plus een ND filter en een polarisatiefilter, specifieker gesteld de B+W ND 0.9 58 en de B+W C-Pol 58.Onder het wateroppervlak filmen benodigt een andere set filters, die de kleuren die onder water al snel veranderen kunnen neutraliseren en optimaliseren. Zo worden je beelden beter en is er minder tijdrovende nabewerking nodig. De onderwaterset bestaat uit een filterhouder plus een B+W UW Red Filter 58 en een B+W UW Magenta Filter 58. De eerste is geschikt voor blauw water, de tweede voor water dat een groene kleur heeft. De twee sets zijn verkrijgbaar voor de GoPro Hero 3, Hero 3+ en de Hero 4.

Lees ook: GoPro brengt drone en twee nieuwe actioncams uit.

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper