Bundle geeft 100.000 fotoboekjes weg

Bundle deelt 100.000 gratis fotoboekjes uit

Mark Moed 1684 0
De Nederlandse foto-start-up Bundle lanceert haar vernieuwde iOS- en Android-app. De app biedt nu iets waar veel van de meer dan 25.000 gebruikers om gevraagd hebben: Bundle Books. Dat zijn kleine softcover fotoboekjes die de gebruiker kan maken op basis van een 'bundle', een gezamenlijk foto-album. Bundle biedt nu 100.000 van deze Bundle Books aan nieuwe en bestaande klanten aan.

Bundle heeft grote ambities: ze wil de markt opschudden door dezelfde kwaliteit als de bestaande aanbieders te leveren maar dan voor de halve prijs. Bundle wil ook nog eens veel sneller leveren; ten eerste kost het maken van een boekje niet langer dan een paar minuten in de app en ten tweede levert Bundle het bestelde boekje al de volgende dag. Bundle is daarmee de eerste in Nederland die een fotoboek via next day delivery levert.

Vijf miljoen

De meer dan 25.000 Bundle gebruikers hebben inmiddels al meer dan vijf miljoen foto's gebundeld. Om dat te vieren geeft Bundle vanaf 10 december 2015 ter kennismaking 100.000 Bundle Books weg onder bestaande en nieuwe gebruikers. De normale prijs van een Bundle Book is € 9,95 voor 48 pagina's, dat is gemiddeld 50% goedkoper dan de de andere aanbieders.

Je kunt de gratis Bundle app downloaden op iTunes en Google Play.

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark