Bruidsfotografie wint aan populariteit in VS

Redactie 935 0
Met een bezoekersaantal van zestienduizend is de vorige editie van de Wedding & Portrait Photographers International-beurs (WPPI) in Las Vegas de drukst bezochte ooit. Beide fotografiegenres winnen in de Verenigde Staten aan populariteit.

De Wedding & Portrait Photographers International-beurs is de grootste bruidsfotografiebeurs in de Verenigde Staten, jaarlijks gehouden in het MGM Grand in Las Vegas. Dit jaar vond de beurs plaats van 17 tot 24 februari. Ieder jaar groeit het aantal professionele fotografen dat de beurs in de gokstad bezoekt, maar dat aantal heeft dit jaar een vlucht genomen.

Internationaal

Afgelopen editie van de WPPI telde naast de zestienduizend bezoekers ook honderden standhouders. Beide kwamen van over de hele wereld, met dit jaar sprekers uit 46 verschillende landen. Zij verzorgden meer dan 160 workshops, die zowel in het Engels als in het Spaans gehouden werden.

Launch Pad

Ook de eerste editie van de WPPI Launch Pad – een mogelijkheid om een dag voordat de beurs opengaat deze al te bezoeken – trok bijna tweeduizend enthousiastelingen. Als je er volgend jaar ook bij wil zijn: de 32e editie van de WPPI vindt wederom plaats in het MGM Grand in Las Vegas, van 16 tot 23 februari 2012.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie