Broncolor premium card voor broncolor-bezitters

Julian 1471 0
Transcontinenta, de importeur van broncolor in Nederland komt met de 'broncolor premium card'. Met deze kaart kun je als broncolor-bezitter profiteren van een aantal voordelen. De kaart is gratis aan te vragen.

Met de broncolor premium card van Transcontinenta krijg je een eenmalige premium kortingscheque t.w.v. 10 procent, gratis heldesk en kun je gratis gebruikmaken van de 'call & collect'-service.

Ook worden er geen onderzoekskosten voor een reparatie in rekening gebracht bij directe aankoop van een nieuw product en krijg je de mogelijkheid tot bruikleen van een product in geval van nood en diverse andere kortingen.

Als bezitter van de broncolor premium card kun je ook regelmatig aanbiedingen en informatie over activiteiten verwachten.

Aanvragen

De broncolor premium card kan door elke broncolor-bezitter in Nederland gratis worden aangevraagd, zowel door Transcontinenta-klanten als broncolor-bezitters die in het verleden bij de vorige importeur in Nederland hun favoriete broncolor-producten hebben gekocht.

Je moet wel in het bezit zijn van een Transcontinenta-klantnummer (of er één aanvrangen) en de broncolor-producten moeten in Nederland zijn gekocht.

Alle informatie over deze broncolor premium card is terug te vinden via de nieuwe website van Transcontinenta onder het merk broncolor: www.transcontinenta.nl/broncolor.

Broncolor premium card