BredaPhoto studentenweekend

BredaPhoto: internationaal studentenweekend

Fabienne Keijzer 1175 0
Het BredaPhoto International Photofestival is in volle gang. Dit weekend staat in het teken van de internationale (kunst)student.

BredaPhoto: studentenweekend 

Van 21 tot en met 23 oktober staat BredaPhoto in het teken van internationale (kunst)studenten. Studenten kunnen dit weekend tegen een fijn prijsje deelnemen aan portfolio reviews door gerenommeerde curatoren en fotografen, er worden discussies georganiseerd over de toekomst van fotografie en er zijn lezingen. Als student betaal je 60 euro voor een inspirerend weekend, waarbij je slaapt in het klooster van Breda en de kans krijgt om goede contacten op te doen. Ook ontvang je een passe-partout waarmee je de exposities van BredaPhoto kunt bezoeken.
BredaPhoto

De package deal voor 60 euro bestaat uit:

  • Portfolio reviews door:
    Robin de Puy (Fotograaf des Vaderlands), Elisa Medde (managing editor Foam International Photography Magazine, Amsterdam), Robert-Jan Verhagen (curator Liefhertje en De Grote Witte Reus, Den Haag), Carel van Hees (fotograaf/filmer), Joachim Naudts (curator & editor FOMU, Antwerpen) en Reinout van den Bergh (curator BredaPhoto)
  • Twee lezingen door aansprekende fotografiekenners
  • 30 procent korting op de catalogus van BredaPhoto 2016
  • Passe-partout BredaPhoto t.w.v. € 16,00: toegang tot alle festivallocaties, expo’s en een rondvaart
  • Grand opening expo Atlas Residency (7 internationale studenten werken 4 weken lang op een boot aan een nieuw samenwerkingsproject)
  • 2 overnachtingen inclusief ontbijt in Het Klooster, Breda

Je kunt ook kiezen voor de optie zonder overnachtingen en ontbijt. Dan betaal je 20 euro voor de deelname aan de portfolio reviews en het BredaPhoto passe-partout. Wees er wel snel bij want er is slechts plaats voor 50 studenten! Aanmelden kan via deze link.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website van BredaPhoto.
 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne