BredaPhoto: het aftellen is begonnen

BredaPhoto: het aftellen is begonnen

Redactie DIGIFO... 2546 0
Over vier weken is het zover. Vanaf 15 september staat heel Breda weer volledig in het teken van fotografie. In 7 weken exposeren meer dan 70 fotografen uit binnen- en buitenland op 15 locaties door de hele stad. Ook zijn er zeer bijzondere evenementen zoals een live magazine.

Op de openingsavond van BredaPhoto vind een speciale editie plaats van 'De Donkere Kamer'.  Dit is een live magazine waarbij verschillende gasten hun visie op de fotografie vertellen, columns voordragen of diavoorstellingen van hun foto's laten zien. Tijdens deze speciale editie van 'De Donkere Kamer' komt ook de nieuwe Fotograaf des Vaderslands aan het woord. Wie dat is wordt op zeven september bekendgemaakt.

Bekende namen en jong talent

Naast gevestigde namen als Carl de Keyzer biedt BredaPhoto ook veel ruimte voor opkomende talenten, zoals Mohammad Abdulazez die vluchtte uit Syrië en zijn tocht vastlegde en Lin Zhipeng die ons een onbekende kant van de Chinese jongerencultuur laat zien. Deze fotografen hebben allemaal een expositie in het oude stadscentrum of in de hippe wijk Belcrum. De volledige lijst fotografen is hier te bekijken.BredaPhoto© Lin Zhipeng

Lees ook: 
Dit najaar nieuwe editie van BredaPhoto

Passe-partous BredaPhoto

De vroege vogel kaarten zijn ondertussen al uitverkocht, maar er zijn nog passe-partous te koop. Voor € 16,- ( € 11,- voor houders van een museumjaarkaart, Bredapas of CJP) heb je de volledige zeven weken lang toegang tot alle locaties, exposities en activiteiten die het festival aanbiedt. Koop je je ticket aan de deur dan kost dat je € 17,50.

Voor meer informatie en om tickets te bestellen kun je kijken op de website van BredaPhoto.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie