Bowlingtas voor je dslr

Redactie 1775 0
Om diefstal tegen te gaan wordt vaak aangeraden juist je waardevolle spullen bij je te dragen in een plastic tas. Acme Made heeft daar een variatie op bedacht: een bowlingtas voor je dslr. Nu maar hopen dat niemand een bowlingbal wil stelen.

De tas, toepasselijk genaamd Bowler Bag, zal volgens de fabrikant vooral vrouwen aanspreken en daar is wel wat voor te zeggen met de ronde vorm en de dito hengsels. Dit doet echter niet af aan datgene waar de tas voor gemaak is, namelijk het vervoeren van een camera. Zo is de Bowler Bag voorzien van 'fluweel zachte' kussens die bevestigd zijn in de binnenvoering en dubbele ritsen aan de bovenzijde voor snelle toegang tot je apparatuur.


Bowlingtas

Door het verstelbare schot kan de tas anders ingedeeld worden, waardoor er ruimte ontstaat voor een kleine accessoires als een geheugenkaart, een batterijlader of een make-up setje. Volgens Acme Made is de tas ook prima te gebruiken zonder camera, maar niet voor een bowlingbal. In Nederland wordt de tas geimporteerd door Degreef & Partner, die een adviesprijs eraan hebben gehangen van 34,95 euro.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie