Boekrecensie: Handboek Adobe Photoshop CS3

Raymond 517 0
Photoshop CS3 is zonder twijfel het beste en meest geavanceerde beeldbewerkingspakket dat er bestaat. Maar wil je alles uit het pakket halen, dan vereist dat behoorlijk wat kennis en vaardigheden. Gelukkig bestaat hiervoor een prima cursusboek.
Specificaties

Titel: Handboek Adobe Photoshop CS3
Auteur: André van Woerkom
Uitgeverij: Van Duuren Media
Pagina's:  416
ISBN: 978-90-5940-303-1
Prijs: € 21,50

Photoshop is al geruime tijd het standaardpakket in beeldbewerking voor professionals in de (foto)grafische indrustrie. Toch ontdekken ook steeds meer mensen dat je met Photoshop net wat meer kan dan met de gemiddelde beeldbewerker voor thuis.  De nieuwste versie, versie CS3, kent weer een groot aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Dit Handboek biedt de lezer talloze verrassende voorbeelden van de mogelijkheden.

Tot de onderwerpen behoren ondere andere het werken met selecties, lagen, kanalen, maskers, tekst en het retoucheren en corrigeren van foto's.
Dit volledig in kleur gedrukte boek behandelt de Nederlandse versie van Photoshop, maar vanwede opzet is het ook geschikt voor gebruikers van de Engelse versie.

Het Handboek kent een prettige opzet, heldere indeling in hoofdstukken en legt in duidelijke taal en overzichtelijke stappen uit hoe je alle elementen van Photoshop dient te beheersen.

Handboek Adobe Photoshop CS3 is verkrijgbaar via Van Duuren Media. Je kunt het boek via hun site bestellen.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond