Laat je GoPro vliegen met Birdie!

Birdie laat je GoPro vliegen

Fabienne Keijzer 2093 0
Laat je GoPro vliegen met Birdie! Deze gadget in de vorm van een badminton shuttle is aerodynamisch ontworpen, kan drijven en hij is handig op te vouwen.

Birdie 

Eerder schreven we al over de dartpijl-achtige AER, ontworpen door vier studenten van de Universiteit Twente. En nu lijkt het erop dat gadgets waarmee je een GoPro in de lucht kunt gooien een gat in de markt vullen. De nieuwste gadget is Birdie, die iets wegheeft van een badminton shuttle.

Birdie

Crowdfunding 

Ook deze uitvinding komt tot stand door een crowdfunding-campagne. Dit keer via Indigogo, waar de Birdie ruim 32.000 dollar heeft weten op te halen. En binnenkort is de shuttle te koop via Amazon voor 49 dollar.

Birdie drijft 

Birdie is aerodynamisch ontworpen en vliegt door de lucht zoals een shuttle dat ook doet. Je kunt hem ook gebruiken op het strand of bij het zwembad want Birdie drijft als hij op het water landt. Birdie is compatibel met alle GoPro Hero camera’s, maar is speciaal ontworpen voor de 3+ en 4. Je klikt de camera gemakkelijk in de houder en na gebruik kun je hem opvouwen en in een tasje stoppen.
Birdie

 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne