Binnenkort fotoboekenbeurs in Eindhoven

Binnenkort fotoboekenbeurs in Eindhoven

Jasper van Bladel 1128 0
Stichting Fotografie Zuid Nederland (Fotosz.nl) organiseert zondag 19 maart 2017 van 11.00 tot 17.00 uur een fotoboekenbeurs in Eindhoven. De beurs vindt plaats naast Galerie Pennings, in de voormalige meubelzaak Pennings Inside, Geldropseweg 63, een ruime en fraaie locatie, op vijf minuten loopafstand van het Van Abbemuseum.

Fotografen, verzamelaars, boekhandelaren en uitgevers kunnen tegen kostprijs een tafel huren. Onder andere Van Piere, PhotoQ, Huis Marseille, Lecturis en De Knipscheer zijn present met nieuwe, tweedehands en bijzondere fotoboeken. Een aantal fotografen is die dag aanwezig om fotoboeken te signeren.

Presentatie

Tijdens de fotoboekenbeurs houdt de Eindhovense fotograaf Geertjan Cornelissen een presentatie over het succesvolle crowdfundingproject voor het fotoboek Hotel Heilstaat dat hij maakte samen met fotografe Nancy Ostermann. De presentatie begint om 11.30 uur.

Gratis

De beurs en de presentatie van Geertjan Cornelissen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Voor informatie en aanmelding: info@fotosz.nl. Zie ook www.fotosz.nl of volg de berichten op facebook. 

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper