Bilora geeft statieven een kleurtje

Redactie 1386 0
Het gros van de statieven is zwart, metaalkleurig of heeft bij uitzondering een champagnekleur. Bilora introduceert daarom een nieuwe serie statieven onder de naam Twister Pro. Leverbaar in aluminium of carbon, maar veel belangrijker: naast zwart ook in groen of blauw.

Bij de Twister Pro-statieven is één van de poten uitneembaar, zodat het statief ook als monopod gebruikt kan worden. De belangrijkste voordelen van de gekleurde statieven is dat deze een compact reisformaat hebben van slechts 43 centimeter. Daarnaast is één van de drie benen, in combinatie met de middenkolom, te gebruiken is als volwaardig eenbeenstatief.


Twister Pro

De middenkolom van de Twister Pro-serie is deelbaar en hierdoor ook dicht bij de grond te gebruiken met een minimale hoogte van elf centimeter. De kop beschikt over drie waterpassen en aan de middenzuil is een accessoirehaak te bevestigen om extra gewicht aan te hangen. De poten zijn te spreiden in drie standen en uitschuifbaar.

Prijzen

De statieven worden geleverd inclusief tas en zijn voorzien van een balhoofd. Als extra wordt het Action Pod statief gratis meegeleverd. Voor de aluminium uitvoering moet 229 euro betaald worden, ongeacht de kleur. Het carbon-statief, enkel in zwart verkrijgbaar, is tweehonderd euro duurder en kost 429 euro.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie