Laowa 24mm f/14

Bijzonder Venus Optics macro objectief

Fabienne Keijzer 2923 2
Bij de Laowa stand op de photokina is een heel bijzonder objectief te zien. Dit bijzondere macro objectief van Venus Optics heeft absoluut geen gebruikelijke vorm.

Laowa 24mm f/14

De Laowa 24mm f/14 Relay 2x macro lens heeft wat weg van een miereneter. Het is zeker geen alledaags objectief. De full frame lens met en maximale vergroting van 2:1 is ontworpen om moeilijk te bereiken objecten te fotograferen. Dit bijzondere objectief is vanaf volgend jaar te verkrijgen voor Canon en Nikon mounts. Over een eventuele prijs is nog niks bekend.

Laowa Venus OpticsLaowa Venus OpticsLaowa Venus Optics

Foto's: ePHOTOzine

Laowa

Een aantal macro-enthousiastelingen van Venus Optics zijn samen gaan werken om onder de naam Laowa speciale macro-objectieven op de markt te brengen. Deze bijzondere lenzen zijn uniek en zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Tot nu zijn er vier speciale macro objectieven uitgebracht, waaronder de Bokeh Dreamer

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne

afbeelding van aardig

Het is een relay lens (geen replay)
https://en.wikipedia.org/wiki/Relay_lens

afbeelding van Fabienne Keijzer

Oeps! Aangepast! Dank u wel :-)