Magic Shift Converter

Bijzonder nieuw product van Venus Optics

Redactie DIGIFO... 852 0
Venus Optics komt alweer met een bijzonder en interessant nieuw product. De Magic Shift Converter is een kleine adapter waarmee je al je objectieven kan voorzien van wat ‘shift’, voor al je architectuurfotografiebehoeften.

Iedereen die wel eens een gebouw heeft gefotografeerd kent het probleem van perspectief. Wat je ook doet, het blijft lastig om de lijnen van de gebouwen helemaal recht te krijgen. Er zijn wel tilt-shift objectieven die dat probleem oplossen, maar deze zijn vaak vrij prijzig. Met deze nieuwe adapter van Venus Optics wordt het maken van correcte architectuurfoto’s een stuk toegankelijker.

Lees ook: Bijzonder Venus Optics macro objectief

Venus Optics

Venus Optics weet de laatste tijd wel vaker onze aandacht te trekken met bijzondere producten. Zo presenteerde de objectievenfabrikant op photokina een bijzonder macro-objectief met de bijnaam ‘de snorkel’ en heeft het bedrijf het weidste macro-objectief ter wereld uitgebracht.

Lees ook: Preview: Laowa 15mm f/4 shift-objectief met 1:1 macrofunctie

Prijs en beschikbaarheid Venus Optics Magic Shift Converter

Deze bijzondere nieuwe adapter verschijnt eind juli/begin augustus met een Canon- en Sony-mount, de Nikon-variant komt twee maanden later. De adviesprijs zal rond de € 300,- komen te liggen.

Kijk voor meer informatie op de website van Venus Optics.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie