Fotoboek van een roadtrip

Bijzonder crowdfundproject: 5 studenten, 5 camera's & 1 auto op weg naar Harken

Redactie DIGIFO... 636 0
Vijf studenten aan de fotovakschool Apeldoorn zijn een crowdfund-campagne gestart om een bijzonder fotoproject uit te kunnen voeren. De vijf studenten willen in één auto naar het noorden van Denemarken rijden om zo, allemaal in hun eigen stijl, de esthetiek van Denemarken vast te leggen.

Anne, Jessie, Renée, Sveya en Thom zijn vijf enthousiaste fotografiestudenten met allemaal een eigen stijl en specialiteit. Deze vijf zullen de roadtrip allemaal op hun eigen manier vast leggen en de foto's samenvoegen in een exclusief fotoboek. Het boek moet al op 21 juni gepresenteerd worden en wie € 15,- of meer doneert is uitgenodigd om de presentatie van dit bijzondere boek bij te wonen.Harken

Crowdfunding

Om het project waar te maken en op zoek te gaan naar de esthetiek in Denemarken is het vijftal een crowdfunding-campagne gestart. De studenten hebben als doel € 6.500,- gesteld en heeft hiervan al 52 procent opgehaald. De provincie Gelderland laten weten om de laatste 30% te doneren als de 70% wordt gehaald, dus de roadtrip is al bijna een feit. Maar.. omdat je de huid niet moet verkopen voor de beer geschoten is vragen ze om nog een beetje hulp. De 70% moet op 14 april gehaald zijn, dus het vijftal heeft nog 17 dagen de tijd om het resterende bedrag op te halen.

Kijk voor meer informatie en om het project te steunen op de website van RoadTripToHarken en deze voordekunst-website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie