Bibble Labs vult Bibble 5 aan

Redactie 1046 0
Bibble Labs heeft een update voor Bibble 5 uitgebracht. Versie 5.1 ondersteunt bestanden uit meer camera's en heeft een aantal nieuwe opties. Het programma is nu in twee versies verkrijgbaar, zowel Pro als Lite.

Terwijl het voor Bibble Pro gaat om een update, is Bibble Lite een nieuwe variant voor de minder veeleisende gebruiker. Beide ondersteunen nu onder andere ook de Panasonic G2 en G10, Sony A450, NEX-3 en NEX-5 en de Olympus E-450 en E-600. Zowel de Pro als de Lite-versie beschikken over opties als 'Perfectly Clear', een 'one-touch auto image correction tool' waarbij dertien correcties tegelijkertijd toegepast worden, en 'Heal and Clone tools', waarmee ongewilde elementen op een foto weggehaald kunnen worden. 

Prijs en verkrijgbaarheid

Bibble 5.1 is als gratis upgrade voor Bibble 5 gebruikers verkrijgbaar. Klanten die na september 2006 Bibble 4 hebben aangeschaft dienen eerst kosteloos te upgraden naar Bibble 5. Nieuw kunnen Bibble Pro en Lite via de website van Bibble Labs aangeschaft worden voor respectievelijk tweehonderd en honderd dollar per stuk.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie