Bibble Labs introduceert Bibble 5 Pro

Julian 1671 0
Bibble Labs heeft versie 5 van haar raw-converter officieel geïntroduceerd. Bibble 5 Pro brengt een nieuwe, donkere interface en belooft optimale snelheid met behoud van hoge beeldkwaliteit.

Bibble 5 Pro is volgens de makers de snelste raw-converter op de markt. Het pakket weet met name zeer goed gebruik te maken van processoren die over meerdere kernen beschikken.

Het pakket stelt je in staat selectief bewerkingen toe te passen op je raw-bestanden, beschikt over diverse hulpmiddelen om je fotocollectie overzichtelijk te archiveren en biedt ondersteuning voor geavanceerde plug-ins. Een overzicht van alle features vind je op de website van de makers. Met behulp van video’s worden de nieuwe mogelijkheden getoond.

Een probeerversie van de raw-converter is gratis te downloaden. Een licentie op Bibble 5 Pro is te koop voor 200 dollar. Gebruikers die Bibble Pro 4 na 1 september 2006 hebben aangeschaft krijgen de nieuwe versie gratis. Binnenkort verschijnt ook een goedkopere Lite-variant van Bibble 5. Momenteel is deze nog niet beschikbaar.