Nieuw Kickstarter-project voor iPhone 7

Betere foto's en een langere accuduur met de Moment 2.0

Redactie DIGIFO... 517 0
De nieuwste iPhone-modellen staan bekend om de prachtige foto's die de camera kan maken. Het Amerikaanse bedrijf Moment komt nu met een drietal nieuwe producten waarmee je nog betere foto's maakt en langer door kan op één acculading.

Met de Moment 2.0 brengt wil het bedrijf drie nieuwe producten op de markt: een Photo Case waarmee je speciale objectieven op je iPhone kan schroeven, een Battery Photo Case waarbij je objectieven op je iPhone kan schroeven én meer energie geeft aan je iPhone en een nieuw groothoekobjectief Al deze producten zijn ontworpen voor de iPhone 7 en 7 plus en maken van je iPhone nog meer een camera.

Lees ook: Je iPhone als camera

Moment Case voor de iPhone

De Moment Case biedt onder andere een sluiterknop waarmee je kan scherpstellen en fotograferen als een echte camera en biedt de mogelijkheid om objectieven te wisselen. Ook heeft de Moment Case een handige strap zodat je je iPhone altijd makkelijk kan opbergen.

Wil je het Kickstarterproject ondersteunen en één van de eersten zijn met een Moment 2.0 Case, dan kan dat al vanaf 20 dollar.

Kijk voor meer informatie op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie