Betaversie ACDSee Pro 3 verschenen

Raymond 1234 0
Vandaag is de betaversie van de workflowsoftware ACDSee Pro 3 verschenen. De nieuwe versie belooft flink wat vernieuwingen en verbeteringen ten opzichte van de vorige versie.

In ACDSee Pro 3 is de interface aangepakt om de workflow te versoepelen. Ook kun je met het pakket nu FTP'en en e-mailen (smtp). Volgens de fabrikant doet de ruisreductie beter zijn werk. Een nieuwe 'Vibrance'-functie moet zorgen voor het natuurlijk (de)satureren van kleuren.

De interface is deels in te richten naar eigen smaak. Het browsen door je fotocollectie  Non-destructieve bewerkingen kun je nu op alle bestandstypen toepassen, niet alleen op RAW-bestanden.

ACDSee Pro 3 beta is gratis te downloaden. De definitieve versie verschijnt in de herfst van dit jaar.


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond