Betaalbare 3D VR camera maakt debuut op Photokina 2016

Betaalbare 3D VR camera maakt debuut op Photokina 2016

Fabienne Keijzer 2332 0
VUZE is ’s werelds eerste betaalbare 3D VR camera zal aankomende week worden geïntroduceerd tijdens de Photokina 2016 in Keulen.

Betaalbaar

De VUZE is een ontwerp van HumanEyes Technologies, een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van 3D-fotografie. VUZE is een baanbrekende 3D 360° VR camera die op hoge snelheid 2 en 3D VR beelden schiet en verwerkt. En dat voor maar 799 dollar. Een enorm prijsverschil ten opzichte van de Facebook Surround 360-camera en de NOKIA OZO, respectievelijk 30.000 en 45.000 dollar. Dit maakt de VUZE interessant voor professionele fotografen evenals liefhebbers daarvan.

 

 

VUZE 

De VUZE maakt gebruik van maar liefst acht Full-HD-camera’s om geavanceerde 2 en 3D beelden te creëren in 4K-kwaliteit. Hij is enorm handig in gebruik en is te besturen met een iOS en Android app, waarop je ook meteen de gemaakte beelden kunt terugkijken. De VUZE is vanaf nu te bestellen via de website en zal naar verwachting in het laatste kwartaal van dit jaar verzonden worden. Bij de VUZE krijg je de Software Studio, VR Headset, selfie stick en tripod cadeau, allemaal in een handige, stijlvolle tas.

VUZE

Photokina

Ben je net als wij van DIGIFOTO Pro ook aanwezig op de Photokina? De VUZE is te zien in Hall 9, Booth B014 van 20 tot en met 25 september. Naast een uitgebreide presentatie kun je ook kans maken om de VUZE te winnen. Het bedrijf heeft voor de Photokina een speciale wedstrijd uitgeschreven. Ook spreekt HumanEyes CEO Shahar Bin-Nun over Virtual Reality op woensdag 21 september om 16:45 uur op het Motion Stage in Hall 5.2.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne