Kleine selectie van miljoenen foto's

Beste National Geographic foto's van 2016

Redactie DIGIFO... 1235 0
Het jaar loopt weer ten einde. Voor veel mensen betekent dit dat het tijd is voor het maken van lijstjes: beste liedjes van het jaar, beste boeken et cetera. Ook National Geographic heeft een lijst samengesteld. Hier zijn de mooiste National Geographic foto's van 2016.

Het afgelopen jaar hebben 91 verschillende National Geographic fotografen bijna 2.3 miljoen foto's gemaakt voor het magazine. Het grootste deel van die foto's hebben nooit het daglicht gezien, maar sommige gingen de hele wereld over. National Geographic maakte een selectie van de 52 foto's die ze het meest indrukwekkend vonden en daar maakte wij weer een kleine selectie van.Beste National Geographic foto's van 2016Beste National Geographic foto's van 2016Beste National Geographic foto's van 2016Beste National Geographic foto's van 2016Beste National Geographic foto's van 2016Beste National Geographic foto's van 2016Beste National Geographic foto's van 2016Beste National Geographic foto's van 2016Beste National Geographic foto's van 2016Lees ook: Een impressie van de National Geographic fotowedstrijd 2016

Foto's voor National Geographic

Het is misschien wel de grootste ambitie van veel fotografen: een publicatie in National Geographic. Maar wat veel mensen zich misschien niet realiseren, is dat National Geographic zeer strenge eisen stelt aan hun fotografen. Het magazine wil elke foto, zonder nabewerking ontvangen. Het is voor National Geographic-fotografen dus niet toegestaan om foto's van hun geheugenkaart te verwijderen, bij te snijden en ook maar iets aan de kleur te veranderen.

Kijk voor alle 52 favoriete foto's van National Geographic en meer informatie op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie