Fotolijst met Uv-filter

Bescherm je instant-foto's met Phrame.It

Redactie DIGIFO... 438 0
Instant-foto's zijn tegenwoordig weer helemaal populair. Vorig jaar kwam de Impossible I-1 op de markt en sinds dien verschijnt de ene instant-camera na de andere. Helaas kan het lastig zijn om de foto's tentoon te stellen en is de kans groot dat de foto's al na korte tijd vervagen. Phrame.It komt met een fotolijst waardoor de foto's mooi blijven.

Tegenwoordig is het natuurlijk heel eenvoudig om al je foto's direct digitaal te delen op social media, maar het daadwerkelijk vasthouden van je foto's heeft voor veel mensen een belangrijke meerwaarde. Het is daarom niet zo gek dat veel gebruikers ervoor kiezen om foto's te maken op instant-camera's. Het nadeel van de foto's die je hiermee kan maken is dat ze snel vervagen waardoor je dierbare herinnering verdwijnt. Het team van Prame.It heeft stijlvolle fotolijstjes ontwikkeld die de kwaliteit behouden.

Lees ook: Lomography komt met Lomo'Instant Automat Glass

Fotolijst met Uv-filter

De fotolijstjes van Phrame.It beschikken over een laag acryl die tot 90% van de schadelijke Uv-stralen tegenhoudt waardoor de kleuren blijven zoals ze bedoeld zijn en de details lang zichtbaar blijven. Verder zijn de fotolijstjes uitgerust met een 'picture mount' waarmee je kinderlijk eenvoudig de foto kan plaatsen en deze stijlvol van de achtergrond lijkt te zweven.

Phrame.It op Kickstarter

Phrame.It staat nu op Kickstarter en heeft het beoogde doel van € 4.500,- al bereikt. Wil je deze lijstjes bestellen en het project nog verder ondersteunen, dan kan dat via deze link.

Kijk voor meer informatie op de website van Phrame.It

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie