Benro brengt MeFoto-statieven en Lanparte-rigs naar Nederland

jesse kraal 3387 0
Op de Photokina heeft Benro Nederland aangekondigd de statieven van MeFoto ook in Nederland te gaan leveren. Deze kleurrijke compacte reisstatieven hebben een aluminum constructie en komen inclusief balhoofd met Arca-Swiss-koppeling. Ook de rigs van Lanparte komen onze kant op.

Naast de uitgebreide lijn Benro-statieven gaat Benro Nederland ook de compacte reisstatieven van MeFoto in ons land leveren. Deze statieven komen in vier vrolijke kleuren: blauw, rood, champagne en zilver. Ze worden geleverd inclusief balhoofd met Arca-Swiss-koppeling. De adviesprijs bedraag 119 euro.

MeFoto

Lanparte

Ook gaat Benro Nederland Lanparte videorig's aan de man brengen. Deze videorigs zijn modulair en zijn volledig uit aluminium opgebouwd. Tijdens de Photokina maken we gebruik gemaakt van een Lanparte rig, compleet met follow focus en externe voeding voor onze Canon 5D Mark II. In de komende Masterclass-editie doen we uitgebreid verslag van onze bevindingen met deze rig.

filmsetup
Onze setup, bestaande uit een Lanparte-rig, Canon 5D Mark II met Samyang 35mm T1.5 en Rode VideoMic

Meer informatie

Binnenkort komt ook een Nederlandse Lanparte-website online en worden alle adviesprijzen van de sets en de losse onderdelen bekendgemaakt.

LanParte

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse