BenQ monitors: "De ideale partner voor de fotograaf"

BenQ monitors, ontworpen voor fotografen

Fabienne Keijzer 1882 0
BenQ staat bekend om zijn nauwkeurige monitoren, speciaal op maat gemaakt voor de professionele fotograaf. Meerdere monitoren van het Duitse bedrijf hebben onderscheidingen, keurmerken en prijzen ontvangen. De nieuwste aanwinst in de collectie, de BenQ SW320, zal ook zeker hoge ogen gooien.

BenQ op photokina

BenQ was ook aanwezig op de photokina waar het Duitse bedrijf de unieke nauwkeurigheid van de monitoren door middel van live-demo’s liet zien. De monitoren van BenQ hebben onder andere het Technicolor-keurmerk ‘Color Certified’ en de TIPA Award 2016 voor ‘Best Photo Monitor’ in de wacht gesleept. Tijdens de beurs in Keulen onthulden ze hun nieuwste monitor. De BenQ SW320 is speciaal ontworpen voor fotografen.

BenQ SW2700PT

Naast de nieuwe BenQ SW320 was er ook de recent geïntroduceerde BenQ SW2700PT. Deze 27-inch monitor is de perfecte partner voor ambitieuze fotografen. De monitor is een speciale Color Management Display en laat kleuren zien zoals ze écht zijn. De monitor biedt een optimale kleurechtheid door de afdekking van 99% van de Adobe RGB-kleurruimte. De BenQ SW2700PT is ook uitgerust met een 10-bit display en hardware kalibratie.

BenQ

BenQ SW320

Tijdens de photokina gaf BenQ een sneak preview voor hun nieuwste monitor, de SW320. De 31,5-inch monitor is uitgerust met 4K Ultra High Definition resolutie. Met maar liefst 99% Adobe RGB-kleurruimte en een High Dynamic Range-functie is de BenQ SW320 dé ideale monitor voor de professionele fotograaf. De monitor is ook hardware-gekalibreerd en is uitgerust met een anti-verblindingscap.

Kijk voor meer informatie op www.BenQ.nl.

Lees ook: Een 4K-monitor is een must have, maar waarom?

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne