Bekendmaking winnaar Covershoot PI2013

Bekendmaking winnaar Professional Imaging Covershoot

Julian 3522 3
Drie dagen lang fotografeerden we op onze stand bezoekers van de Professional Imaging 2013. We zetten de foto's in een cover op Facebook en iedereen die op de foto ging maakt kans op de Fujifilm XS-1. De beurs zit erop, we maken de winnaar bekend!

Fotografen staan liever achter dan voor de camera. Desondanks wisten we 363 bezoekers van de Professional Imaging 2013 te overtuigen om de rollen eens om te draaien. Ze gingen op de foto in onze stand, hun foto plaatsten we in het album op Facebook en daarmee maaken ze kans op de Fujifilm X-S1.

De beurs zit erop, de laatste foto is gemaakt. We hebben alle foto's verzameld in het Covershoot-album op Facebook. Sta jij op de cover en ben je benieuwd of jij je de gelukkige eigenaar van een de Fujifilm XS-1 mag noemen? In onderstaande filmpje maken we de winnaar bekend!

Bedankt!

Onze felicitaties gaan uit naar de winnaar, maar ook willen we iedereen die het aandurfde om voor onze camera te gaan staan van harte bedanken! Meer lezen over de Professional Imaging 2013? We maakten diverse beursverslagen en video's op Nederlands' grootste fotobeurs. Je leest ze hier.

afbeelding van Larz Kemper

Marius, van harte gefeliciteerd.
Het was leuk om genomineerd te mogen zijn :-)

afbeelding van marja de vries

van harte gefeliciteerd, Een terechte nominitie

afbeelding van Reinier Dorgelo

Terechte winnaar. Felicitas Marius!