Bètafirmware voor Pocketwizard MiniTT1 en FlexTT5

Julian 512 0
LPA Design heeft een testprogramma opgezet voor toekomstige firmware-updates. Bij de introductie van het programma hoort een bètafirmware voor de Pocketwizard MiniTT1 en FlexTT5.

Deelnemen aan het programma kan door de nieuwste versie van PocketWizard Ultility te installeren. Tijdens het proces kun je aangeven mee te doen aan het programma.

In de aanloop naar firmware v5.00 voor de MiniTT1 en FlexTT5 voor Canon zal LPA Design naar eigen verwachting zo’n twee a drie bèta’s beschikbaar stellen. De eerste is hiervan nu te downloaden in de vorm van firmware v4.364. Gebruikers van de firmware worden gevraagd feedback te geven aan de fabrikant.

De bètafirmware zorgt voor compatibiliteit met de Canon EOS 7D, lost problemen op in combinatie met de 5D Mark II en voegt een boostfunctie toe aan de TTL pre-flash burst modus die voor acuratere belichting moet zorgen. Ook zijn diverse bugs opgelost. Een overzicht met de veranderingen is te vinden in een pdf-bestand.

Rob Galbraith heeft de bètafirmware al een tijdje kunnen gebruiken. Zijn uitgebreide ervaringen zijn te lezen op zijn website.