Aurora HDR 2017 – nieuwe en verbeterde functies

Aurora HDR 2017 – nieuwe en verbeterde functies

Nadja Geskus 4201 1
Macphun heeft Aurora HDR 2017 gelanceerd. Het is de nieuwste versie van de HDR foto-editing software voor de Mac. De software bevat een aantal nieuwe én verbeterde functies.

Aurora HDR 2017

De nieuwste versie van de HDR foto-editing software is uit. De software bevat een verbeterde user interface, werkt sneller en volgens Macphun heeft de software meer functies die zorgen voor ‘meer veelzijdigheid en hogere kwaliteit dan voorheen,’ aldus Macphun.

In de software zal onder andere een nieuw polarisatiefilter zitten, nieuwe blend modi, een snellere verwerking van RAW bestanden en DNG ondersteuning.

Informatie

Op 29 september zal Aurora HDR 2017 officieel worden vrijgegeven. Je kunt de software aanschaffen voor $99,-. Wel is er een speciale pre-order prijsstelling, inclusief bonussen voor nieuwe eigenaren en tevens voor eigenaren die één van de vorige versies hebben. Je krijgt namelijk een Trey Ratcliff Aurora HDR 2017 “Deep Dive” vidoe, een jaar basic abonnement op SmugMug, 60 dagen KelbyOne lidmaatschap en 25 vierkante prints wereldwijd verscheept vanuit Parabo Press. De pre-ordering loopt van 14 september tot en met 29 september. Voor nieuwe gebruikers is de software via de pre-ordering aan te schaffen voor $89,-, voor Aurora HDR eigenaars kost het $69,- en voor Aurora HDR Pro eigenaars kost de software $49,-.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja

afbeelding van Bart W.

De voorbeeldfoto van Venetië doet me heel erg denken aan zo'n kitscherige ouderwetse ansichtkaart die achteraf is ingekleurd.... Smaken verschillen!