Astropad Studio verandert iPad Pro In tablet voor Mac

Astropad Studio verandert iPad Pro in tablet voor Mac

Nadja Geskus 1586 0
AstroHQ kondigde recent hun nieuwe product aan: Astropad Studio. Hiermee kun je jouw iPad Pro veranderen in een grafisch tablet voor de Mac. De nieuwe Pro versie zorgt voor snellere verwerkingstijden, aanpasbare workflow, snelkoppeling opties, penpressure opties en stroke instellingen.

Astropad Studio

Astropad Studio maakt het mogelijk om een iPad Pro en een Mac te verbinden met elkaar, zodat de iPad als een grafisch tablet fungeert. Astropad bevat ondersteuning voor Apple Pencil. De technologie die wordt gebruikt, wordt LIQUID genoemd. Volgens AstroHQ levert LIQUID een responstijd tot wel 12ms! Hier komt ook nog een kleur gecorrigeerde output en retina-resolutie bij. Je ziet dus precies hetzelfde op de Mac als op de iPad. Via WiFi of USB kun je de software aansluiten. De software werkt met elke Mac app en heeft geen drivers nodig.

Astropad Studio verandert iPad Pro In tablet voor Mac

Informatie

Astropad Studio is beschikbaar voor $64,99 per jaar of voor $7,99 per maand. Abonnee’s hebben toegang tot de nieuwste versies van Astropad Studio, maandelijkse updates, de mogelijkheid om instellingen te synchroniseren op verschillende apparaten en krijgen de prioriteit bij customer support. Voor meer informatie kun je de website van Astropad HQ bezoeken.

 

Lees ook: Foto’s bewerken middels stembesturing: Adobe is ermee bezig

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja