AppSpotter: Viewbook Portfolio

Redactie 1830 0
De vier Nederlandse broers die drie jaar geleden Viewbook lanceerden, zitten niet stil. Ze komen met een gratis iPad app, Viewbook Portfolio, waarmee je je portfolio kunt organiseren en bewerken.

Hoewel je Viewbook portfolio al op de iPad beschikbaar was en daardoor ook vanaf de bank te bewonderen, kun je met de nieuwe app nu ook je online albumĀ  organiseren en bewerken. Je kunt uiteraard geen foto's uploaden vanaf je tablet, dat doe je dus gewoon nog vanaf je pc. Wel kun je nieuwe tabbladen aanmaken waarin je nieuwe albums kunt weergeven, thumbnails kunt maken en kunt croppen.

Browsen en downloaden

De app werkt volledig geintergreerd met Viewbook.com, dus je hoeft niet later nog vanaf je pc wijzigingen te doen die je eerder al in de trein hebt gedaan. Verder kun je portfolio's bekijken, downloaden en je albums en beelden delen via e-mail.


Schermafbeelding Viewbook Portfolio

Clean

De app ziet er verzorgd uit en maakt goed gebruik van de functies die de iPad biedt zoals de rotatie-, landschap en portretmodus en het 'swipen' door je albums. Uiteraard is het beeld goed uitgelijnd zodat alles er professioneel genoeg uitziet om aan je klanten te laten zien.


Schermafbeelding Viewbook Portfolio

Even testen

Je kunt Viewbook Portfolio gratis downloaden uit de iTunes App Store. Om met de app aan de slag te gaan moet je wel een account hebben bij Viewbook. Die kun je uitproberen met een gratis proefaccount van dertig dagen.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie