Anton Corbijn over zijn exposities in Den Haag

Anton Corbijn over zijn exposities in Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag

Julian 2256 0
Vanaf 21 maart tot en met 21 juni 2015 tonen zowel het Fotomuseum als Gemeentemuseum Den Haag exposities met het werk van Anton Corbijn. De topfotograaf vertelt in een teaserfilmpje zelf wat je van de tentoonstellingen kunt verwachten.

Ter ere van de zestigste verjaardag van Anton Corbijn (1955) organiseren het Fotomuseum en naastgelegen Gemeentemuseum Den Haag het meest complete overzicht van zijn oeuvre tot nu toe.

Om je alvast warm te maken voor de exposities heeft het Gemeentemuseum een teaservideo gemaakt waarin Anton Corbijn zelf vertelt wat je kunt verwachten. De tentoonstelling Anton Corbijn - Hollands Deep in het Gemeentemuseum kijkt naar de ontwikkeling van de fotograaf. Het Fotomuseum toont in Anton Corbijn - 1-2-3-4 veel onbekend foto's, waar hij naar eigen zeggen het bestaan niet meer van wist.

Combiticket

Vanaf 21 maart tot en met 21 juni 2015 zijn de exposities te zien. Het Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag liggen naast elkaar, aan de Stadhouderslaan in Den Haag. Een combiticket dat je toegang geeft tot beide musea is te koop voor 17 euro in de webshop van het Gemeentemuseum.