Anna Leibovitz opnieuw voor de rechter

Raymond 553 0
Brunswick Capital Partners heeft fotografe Anna Leibovitz voor de rechter gedaagd wegens een betalingsachterstand van 800.000 dollar. Het bedrijf hielp haar met het vinden van een investeerder die haar schulden overnam. Dat meldt persbureau Reuters.

De investeringsmaatschappij Colony Capital nam in maart dit jaar de schulden van Leibovitz over. Deze deal werd echter geregeld door Brunswick Capital Partners, waarvoor Leibovitz volgens het laatstgenoemde bedrijf nooit heeft betaald.

Leibovitz is een van 's werelds beroemdste portretfotografen, onder andere bekend van haar extravagante foto’s die ze maakte voor de tijdschriften Rolling Stone en Vanity Fair.


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond