André Boto ook overall-winnaar FEP-wedstrijd

Redactie 774 0
Hij was al een winnaar omdat hij in twee categorieën, Commercial en Illustrative, de hoofdprijs wist te bemachtigen. Nu heeft André Boto ook nog overall-prijs in de FEP European Professional Photographer of the Year Awards 2010 gewonnen.

De Portugese fotograaf kreeg de prijs uitgereikt op de Photokina. Daar zei hij, glimlachend: “Het winnen van deze prijs geeft mij de motivatie om door te gaan met creatieve en 'out of the box'-foto's te maken. Het punt is niet alleen om anders te zijn. We moeten anders zijn, maar wel anders met een boodschap."

"Mijn werk en stijl reflecteren mijn artistieke achtergrond waarmee ik ben opgegroeid. Ik hou van de uitdaging iets te creeëren dat bestaat in het echte leven, maar ook voorkomt in dromen en waarover mensen kunnen nadenken", aldus André.


Categorie-winnaars

Andere categorie-winnaars bij de competitie van de Federation of European Photographers (FEP) waren eerder al bekendgemaakt, waaronder Ji?í Stránský (landschap), Padraic Deasy (portret), Carl Lapeirre (reportage), Clemente Jiménez Santander (trouwerijen) en Jen Hillenga (internationaal).

Foto © André Boto

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie