Amsterdam krijgt Lomography Gallery Store

Julian 2828 0
Je vindt ze al in New York, Parijs, Tokyo en Berlijn, maar ook in Amsterdam komt binnenkort een Lomography Gallery Store. De bedenkers zoeken nu door middel van een fotowedstrijd naar foto's voor hun LomoWall.

In elke Lomography Gallery Store is een LomoWall aanwezig. Een muur met lomo-foto's gemaakt door gebruikers. Om de op komst zijnde Amsterdamse LomoWall te vullen is een fotowedstrijd georganiseerd.

Ingezonden foto's moeten in Amsterdam gemaakt zijn met een lomo-camera op kleinbeeld- of middenformaatfilm. Digitaal bewerken is uit den boze, wel moet je beelden digitaal aanleveren, maximaal twintig foto's per persoon.

Piggies

Wordt je foto geselecteerd dan krijg je vijf 'piggies'. Virtuele muntjes die in de online Lomo-winkel per stuk een euro waard zijn. Daarnaast krijg je permanente exposure en een flinke portie eeuwige roem.

Wanneer en waar de Lomography Gallery Store en de bijbehorende LomoWall in Amsterdam te bezichtigen is blijft nog onduidelijk. Er staan nog wat vacatures open, zo zoekt Lomography naar een Gallery Store Manager en verkoopmedewerkers.

Lomography Gallery Store in New York