Amsterdam Bevalt! – Portretten van Corb!no

Redactie 764 0
Van 3 oktober tot 2 november zijn in de Melkweg Galerie te Amsterdam portretten van Corb!no te zien, een van de bekendste portretfotografen van Nederland. Te tentoonstelling is gratis te bezichtigen.

Amsterdam Bevalt! Is een boek met portretten en interviews over de stad Amsterdam. 30 bekende Nederlanders die in de stad geboren zijn vertellen over hun band met de stad. Amsterdam is na Breda, Utrecht, Rotterdam en Maastricht de 5e stad die in de tentoonstelling en het boek centraal staat.

De tentoonstelling bestaat uit de 30 portretten gemaakt door Corb!no (Maarten Corbijn, 1959). Corb!no is autodidact en fotografeert sinds 1980. Hij werkte voor vele kranten en bladen, platenmaatschappijen, reclamecampagnes, bands en meer. Amsterdam Bevalt! Is het zevende boek van Corb!no.

Jeroen Krabbé (fotograaf: Corbino)


Tentoonstelling
De tentoonstelling is te zien van 3 oktober tot en met 2 november 2008 in de Melkweg Galerie te Amsterdam. Geopend woensdag t/m zondag, van 13.00 tot 20.00, vrij toegankelijk.

Boek
Het boek Amsterdam Bevalt! [ISBN 978-90-77325-14-8, € 23,50] wordt tijdens de opening gepresenteerd en is in de Melkweg Galerie te koop.

Meer informatie vind je op melkweg.nl.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie