Alien Skin komt met derde versie Blow Up

jesse kraal 2644 0
Voor het maken van grote prints is het soms nodig om je foto uit te vergroten. Dit kan met Photoshop, maar de resultaten laten vaak te wensen over. Alien Skin belooft betere resultaten met hun nieuwste versie van Blow Up.

'Bicubic resizing' is de techniek die door Photoshop en de meeste andere berwerkingsprogramma's gebruikt wordt om afbeeldingen te vergroten. De resultaten zijn bij vergrotingen van 200% of meer vaak tegenvallend. Details en randen worden wazig weergegeven.

Artefacten

Blow Up 3 maakt gebruik van speciale algoritmes om deze ongewenste artefacten zo veel mogelijk tegen te gaan. Volgens Alien Skin is de derde variant van het softwarepakket met name qua scherpte en detail een vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger.

Alien Skin Blow Up 3

Upgraden

Het pakket is vanaf november via de website van de fabrikant te koop voor 199 dollar. Als je Blow Up 2 in je bezit hebt betaal je 99 dollar. Heb je het pakket na juni 2011 aangeschaft, dan krijg je versie 3 gratis.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse