Alcatel Flash 2 uitbreidingsset

Alcatel Flash 2 uitbreidingsset

Redactie DIGIFO... 685 0
Dat smartphones tegenwoordig een belangrijke speler worden in de fotografiewereld zal voor de meeste mensen geen nieuws meer zijn. Helaas is het door het kleine formaat van smartphones lastig om een groter objectief te gebruiken. Om meer uit de camera te kunnen halen komt Alcatel met een uitbreidingsset met maar liefst twee objectieven.

De uitbreidingsset is speciaal ontwikkeld voor de Alcatel Flash 2 die afgelopen september op de markt kwam. Deze smartphone kwam al met een 13 Megapixel f/2 camera  en met deze uitbreiding is het mogelijk om hier een macro objectief en een Fish-Eye objectief op te zetten.

Nieuwe achterkant

Dit is niet de eerste keer dat er een extern objectief voor smartphones wordt uitgebracht, maar dit is wel het eerste objectief dat niet op de camera geklikt kan worden. Wil je één van deze objectieven gebruiken, dan zal je de achterkant van de telefoon moeten vervangen. De nieuwe bijgeleverde achterkant is gemaakt van een stevig leer en maakt het mogelijk om de objectieven op de smartphone te schroeven.Alcatel Flash 2 Alcatel Flash 2

Beschikbaarheid

De kit met de twee objectieven en de nieuwe achterkant komt deze maand op de markt.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie