Albelli vanaf nu ook voor je fotoprints

Albelli vanaf nu ook voor je fotoprints

Redactie DIGIFO... 2150 1
Fotoboekenproducent Albelli maakt het vanaf nu ook mogelijk om fotoafdrukken en vergrotingen op fotopapier af te laten drukken. Het bedrijf wil het hiermee voor de klant makkelijker maken en alle afdrukdiensten op één plek aan te bieden.

Hoewel het afdrukken van foto's steeds minder vaak gebeurt, is het nog steeds erg populair. Albelli speelt hier op in door afdrukken en vergrotingen aan te bieden in verschillende formaten. De foto's kunnen zowel mat als glanzend afgedrukt worden, met en zonder witrand. Ze worden geprint op Fujifilm Supreme Archive Paper dat hoogwaardige kwaliteit moet garanderen.Albelli


De afdrukken zijn makkelijk te bestellen via een applicatie dat beschikbaar is voor meerdere apparaten zoals een computer, tablet of laptop.

Instagram-stijl

Het biedt onder andere afdrukken aan met een 1:1 verhouding, die door de populariteit van Instagram steeds meer in trek is. Ook komt het  bedrijf binnenkort met afdrukken in Polaroid-stijl met een grote witte rand. Ook de meeste standaardformaten zijn verkrijgbaar en uitvergrotingen zijn mogelijk van 13x18, 15x20 en 20x30 cm.

Voor meer informatie kan je op de website van Albelli kijken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Anoniem

Dat zullen ze er wel net zo liefdeloos doorheen pompen als de fotoboeken. Ben je niet tevreden met het resultaat, drukken ze 'm gewoon op dezelfde manier nog een keer voor je af, niet nadat er een en ander is gechecked hoor, maar de meeste mensen accepteren het dan maar en doen ze dat niet dan krijgen ze hun geld terug. Dat is de policy, werkt heel goed!.En met hun scherpe prijzen vernietigen ze ook nog eens de kleinere ondernemingen.