Misschien wel de kleinste drone ter wereld

Airselfie: Vliegende selfiecamera op Kickstarter

Redactie DIGIFO... 2447 0
Op Kickstarter is een nieuw project opgedoken dat potentieel veel creatieve beelden kan opleveren. De Airselfie is een hele kleine drone die in je zak past die je makkelijk kan besturen.

De Airselfie is zo klein dat hij in een (meegeleverd) telefoonhoesje bewaard kan worden en zo in je broekzak overal mee naar toe genomen kan worden. De kleine drone is makkelijk en uiterst intuïtief te besturen met een app die is ontwikkeld voor iOS en Android en maakt foto's met een geïntegreerde 5MP camera.

Lees ook: Hover Camera Passport uitgebracht

 

Airselfie niet alleen voor selfies

Hoewel de Airselfie wordt gepresenteerd als selfiemachine, biedt dit kleine machientje veel meel mogelijkheden. De drone is klein en licht en heeft een vluchttijd van maximaal drie minuten, maar de accu kan in het camerahoesje weer opladen. Hiermee heb je dus altijd een drone bij je en kan je op elk moment uiterst creatieve foto's maken.

Het project staat nog maar een aantal dagen op Kickstarter en heeft al bijna twee keer zoveel opgehaald al het beoogde doel. Desondanks is het nog steeds mogelijk om het project te blijven ondersteunen en zo alvast een AirSelfie te bestellen.

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie