Agenda van 'De Nieuwe Wildernis' voor weekwinnaars

jesse kraal 1404 0
Elke week belonen we de mooiste foto die in die week werd geüpload naar onze Lezersgallery met een ereplaats op de website en een leuke prijs. Vijf weken lang stelt Ruben Smit een agenda van 'De Nieuwe Wildernis' beschikbaar voor de weekwinnaars.

Wordt jouw foto op vrijdag 14, 21 of 28 september of 5 of 12 oktober verkozen tot de beste foto van de week? Dan krijg je een prachtige agenda van 'De Nieuwe Wildernis' van fotograaf Ruben Smit. Je kent 'De Nieuwe Wildernis' waarschijnlijk van de artikelen die in DIGIFOTO Pro zijn verschenen. 

De Nieuwe Wildernis

Meedoen

Je maakt kans op één van de fotoboeken door je foto's in te sturen naar de Lezersgallery. Dagelijks maken we een selectie van de mooiste foto's, die plaatsen we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie een weekwinnaar. Lees hier meer over het inzenden.

Met dank aan Ruben Smit voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse