Affinity Photo nu ook voor de iPad

Affinity Photo nu ook voor de iPad

Jasper van Bladel 1374 0
Affinity Photo kennen we als een fijn fotobewerkingspakket dat moedig en niet onverdienstelijk de concurrentie aangaat met Photoshop van Adobe. Nu komt Serif, het bedrijf achter Affinity Photo, met een iPad versie van het fotobewerkingspakket.

Affinity Photo is een zeer interessant en krachtig programma. Daarnaast doen ze niet aan abonnementsvormen, zodat je bij Serif nog ‘gewoon’ een losse licentie voor Affinity Photo kunt aanschaffen. Een voordeel voor mensen die niet gecharmeerd zijn van het systeem dat Adobe tegenwoordig hanteert.

Review: Affinity Photo - Sublieme software zonder abonnement 

Tools

En Affinity Photo is er nu dus ook voor de iPad. En het is geen uitgeklede eenvoudige versie van het fotobewerkingspakket. Nee, de iPad-versie is zo ongeveer net zo capabel als de desktopversie, met natuurlijk de toevoeging van diverse aanraakmogelijkheden. Tools als dodge, burn, clone, een HDR-engine en diverse selectiegereedschappen zijn ook gewoon op deze mobiele versie aanwezig. Ook RAW-beelden kunnen door de iPad-versie worden omgezet en bewerkt.

Net zoals de desktopversie kan de mobiele versie ook met een grote hoeveelheid bestandstypes uit de weg: PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF, en SVG.

 

 

Voordelig

Om de introductie van de iPad-versie kracht bij te zetten biedt Serif Affinity Photo voor iPad nu aan voor een gereduceerd bedrag. In plaats van € 32,99 betaal je tijdelijk € 21,99.

Info: Affinity Photo voor iPad

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper