Bewerken ‘on the go’

Affinity Photo – Professionele fotobewerking op de iPad

Redactie DIGIFO... 1778 0
Affinity Photo voor iPad is het eerste volledig uitgeruste professionele fotobewerkingsprogramma voor Apple's tablet.

Het is al de keuze van duizenden professionele fotografen, retouchers en redacteuren van over de hele wereld. Nu herdefinieert Affinity Photo voor iPad fotobewerking nogmaals – om een ultrasnelle, krachtige en meeslepende ervaring te creëren thuis, in de studio of onderweg. De nieuwe versie werd ontwikkeld op basis van dezelfde grondslagen als Affinity Photo’s bekroonde desktopversie en is aangepast aan de explosieve kracht van de hardware en touchfunctionaliteit van de iPad. Het is compatibel met iPad Air 2, iPad 2017, iPad Pro 9,7 inch en 12,9 inch en kost € 32,99 in de de App Store.

Aandacht voor elk detail was de kern van de aanpak b de ontwikkeling van de iPad-versie. Elk gereedschap, paneel en bedieningselement werd volledig herbedacht om het te optimaliseren voor touch – hetzij met de vingertop, hetzij met Apple Pencil.

Het resultaat is een werkelijk unieke nieuwe manier om te interacteren met uw foto's en uw iPad, met een ongelooflijke performance. Sinds zijn lancering kreeg A­ffinity Photo duizenden 5-stersterrenbeoordelingen van klanten, ongelooflijke recensies, en werd het door Apple uitgeroepen als beste Mac App van 2015.Affinity Photo

Nieuw op de iPad

Professionele functies die nooit eerder gezien werden op iPad z n onder meer:

  • Geoptimaliseerd voor iPad-functionaliteit

Multitouch UI, Metal-versneld, intuïtieve Apple Pencil-ondersteuning en volledige iCloud Drive-integratie.

  • Complete retoucheergereedschappen

Inclusief gereedschappen voor tegenhouden, doordrukken, klonen, vlekken, reparatie en rode ogen. Ook vindt u hier een ongelooflijk nauwkeurige inschilderborstel samen met volledige frequentiescheiding.

  • Niet-destructieve aanpassingen

Corrigeer en verbeter afbeeldingen met niveaus, curves, zwart-wit, witbalans, HSL, schaduwen en hooglichten en meer dan een dozijn andere aanpassingen die meteen en op elk gewenst moment kunnen worden bewerkt.

  • Supernauwkeurige selecties

Zeer belangrijk bij het uitsnijden van objecten, het maken van maskers of selectief toepassen van aanpassingen. Het selectieverfijningsalgoritme van A­ffinity Photo is een van de meest geavanceerde op de markt. Het maakt selecties – zelfs van individuele strengen haar – eenvoudiger dan ooit tevoren.

  • Uitgebreude liquify-werkruimte

Verplaats uw foto's met uw vingertoppen of gebruik borstels zoals turbulentie, knijpen, uitrekken en spiraal in een speciale Liquify Persona. Het is niet alleen een mesh-transformatiegereedschap in realtime, het is ook perfect om foto's aan te passen, te veranderen en te vervormen.

  • Realtime effecten

Affinity Photo komt met een enorm assortiment van kwaliteitsvolle filters zoals belichting, vervaging, vervormingen, kantel-en-shift, schaduwen, gloed en nog veel meer. U krijgt volledige controle over elk aspect van de eigenschappen van een filter met ongelooflijk nauwkeurige controle – en dit terwijl u in realtime een live preview van het resultaat ziet. Het beste van alles is dat filters kunnen worden toegepast als levende lagen, dus u kunt effecten bewerken, wissen of maskeren nadat ze werden toegepast.

  • Uitgebreid RAW-bewerken

Ontwikkel RAW-bestanden van de camera in een speciale ingebouwde werkruimte met alle bewerkingsaanpassingen die u nodig hebt.

  • Ongeziene bestandscompabiliteit

Ongeëvenaarde PSD-ondersteuning plus alle standaarden inclusief PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF en SVG.

  • Werken in alle kleurruimtes

RGB, CMYK, LAB, Grijswaarden. End-to-end CMYKworkflow met ICC-kleurbeheer en bewerkingen met 32-bits per kanaal.Affinity Photo

Affinity Photo – overal hetzelfde

Of u nu werkt in iOS, Windows of Mac, de back-end engine van A­ffinity Photo is dezelfde. Dit betekent 100% perfecte bestandscompatibiliteit, inclusief gedeelde geschiedenis van Ongedaan maken.

Kijk voor meer informatie op de website van Affinity Photo.Affinity Photo

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie