Afbeeldingen Olympus PEN E-PL7 en zilverkleurige OM-D E-M1 uitgelekt

Julian 1630 0
De specificaties van de Olympus PEN E-PL7 zijn al enkele maanden bekend, dankzij een uitgelekte handleiding. Nu is er ook een productfoto van het nieuwe toestel te zien. Ook zien we een zilverkleurige variant van de OM-D E-M1.

In mei verschenen de eerste geruchten over de Olympus PEN E-PL7. De afgelopen maanden werd er meer bekend over de camera. Zo weten we dat de specificaties vrijwel overeen komen met de OM-D E-M10. Het enige verschil is het ontbreken van een elektronische zoeker.

Nu weten we ook hoe de nieuwe PEN eruit gaat zien, digicame-info heeft een productfoto van Olympus' nieuwste systeemcamera gepubliceerd. De officiƫle aankondiging wordt op 30 augustus verwacht.

Olympus PEN E-PL7

Zilverkleurige OM-D E-M1

Naast een nieuwe PEN komt Olympus vermoedelijk binnenkort met een zilverkleurige variant van de OM-D E-M1. Een foto op het Chinese Xitek-forum lijkt het bestaan van deze camera te bevestigen.

Olympus OM-D E-M1 silver

Olympus OM-D E-M1 firmware-update

Vermoedelijk komt Olympus rond de Photokina met een grote firmware-update voor de OM-D E-M1. Sommige geruchten hebben het over de komst van een 4K-filmfunctie naar het vlaggenschip. Het lijkt ons echter onwaarschijnlijk dat Olympus dit kan waarmaken met enkel softwarematige aanpassingen.