Adobe verlengt Photoshop + Lightroom-actie opnieuw

Julian 2363 0
Tot het einde van 2013 kan iedereen voor 12,29 euro per maand instappen in het Photoshop Photography Program. Adobe maakte het abonnement eerder alleen beschikbaar voor bezitters van een Photoshop-licentie. Die beperking is nu komen te vervallen.

Update: Adobe heeft de actie nogmaals verlengd, ook voor gebruikers die nog geen licentie hebben. Tot en met 31 maart 2014 kun je nog profiteren van Photoshop CC en Lightroom 5 voor 12,29 euro per maand. Kijk hier voor meer informatie.

In september introduceerde Adobe het Photoshop Photography Program, om daar in aanmerking voor te komen moest je een licentie van Photoshop CS3 of hoger bezitten. In november besloot Adobe de actie tijdelijk open te stellen voor gebruikers zonder licentie. De softwarefabrikant stelde eerst een deadline van 2 december, verlengde die naar 8 december, maar heeft nu besloten deze helemaal te laten vervallen.

Dat betekent dat iedereen, ook zonder Photoshop-licentie, tot en met 31 december 2013 de mogelijkheid heeft om in te stappen in het Photoshop Photography Program. Voor 12,29 euro per maand geeft dat je recht op het gebruik van Photoshop Creative Cloud en Lightroom 5. Ook bevat het abonnement 20GB opslagruimte in de Cloud en een Behance ProSite.