Adobe verbetert Photoshop Express Beta

Redactie 787 0
Adobe heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd in de beta van de online beeldbewerker Photoshop Express. Met de nieuwe Express Uploader kun je eenvoudig foto
Drag & Drop

De Express Uploader maakt gebruik van Adobe’s AIR webtechnologie en maakt het eenvoudiger om foto’s te uploaden vanaf je desktop naar de online beeldbewerker. Zo kun je foto’s simpelweg naar de Express Uploader slepen, vanuit het fotobeheer- pakket op je eigen computer.

Andere verbeteringen bestaan uit de mogelijkheid om muziek (speciaal gecreëerd voor Photoshop Express) toe te voegen aan je slideshows. ‘Taggen’: maak het terugvinden van foto’s eenvoudiger door ze te voorzien van tags zoals naam, onderwerp, plaats, etc. Een nieuwe verkleinoptie, met voorinstellingen voor mobiele apparaten, internet, e-mail of online profielen en de mogelijkheid om foto’s uit publieke albums te downloaden en toe te voegen aan een persoonlijke ‘favorieten’ collectie.

Over Photoshop Express
Met Photoshop Express kun je foto’s opslaan, sorteren, online delen en natuurlijk bewerken. De bewerkingsopties zijn een verzameling van technieken uit de bekende Photoshop reeksen, maar dan in versimpelde - voor iedereen toegankelijke - vorm. Express is bedoeld voor iedereen die digitale plaatjes schiet en is volgens Adobe: “Simple, Fun and Accessible”. Voor gebruik van Photoshop Express is een (gratis) account vereist.


Gerelateerde artikelen

Adobe lanceert beta-versie Photoshop Express (27 maart 2008)

Ophef over gebruiksvoorwaarden Photoshop Express (28 maart 2008)

Adobe wijzigt gebruiksvoorwaarden Photoshop Express (7 april 2008)

Adobe integreert Flickr ondersteuning in Photoshop Express (16 mei 2008)

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie