Adobe presenteert Photoshop-updates op 11 december

Julian 1326 1
Tijdens het online evenement 'Create Now Live' zal Adobe op 11 december een aantal updates aankondigen voor Adobe Creative Cloud en Adobe Photoshop. Je kunt het evenement live volgen via Facebook vanaf 19 uur.

Adobe zal tijdens het evenement vernieuwingen in de Creative Cloud bekendmaken. Onder andere Photoshop krijgt nieuwe functies. De updates zijn alleen van toepassing op de Photoshop-versie in de cloud, maak je gebruik van het zelfstandige pakket, dan zijn de nieuwe functies (nog) niet toegankelijk.

In een filmpje geeft Adobe alvast een teaser van de nieuwe mogelijkheden:

Via de Creative Cloud Facebook-pagina kun je het evenement op 11 december 2012 om 19:00 uur via een livestream volgen. Je kan direct meepraten en vragen stellen via de #CreateNow hashtag.

De volgende Adobe-executives zullen presenteren, ondersteund door creatieve professionals uit de design- en fotografiewereld:

  • Scott Kelby, chief executive officer, Kelby Media Group en president, National Association of Photoshop Professionals
  • Justin Weyers, producer, Made Visual Studio, biedt een kijkje achter de schermen bij de animaties van de Monty Python films
  • Karlssonwilker-oprichters Hijalti Karlsson & Jan Wilker
  • Cinthia Wen, creative director, NOON en chair, Graphic Design bij California College of the Arts

Registreren is niet verplicht, maar als je dat wel doet dan krijg je updates en meldingen van speciale aanbiedingen en promocodes. Registeren is gratis en gaat via deze link.

afbeelding van Henri

Deze info klopt niet (meer) helemaal.
Sinds 10/12/2012 staat er een update voor Mac gebruikers online bij Adobe die Retina ondersteunt;
"Photoshop 13.0.2 update for CS6"
Zou ook redelijk belachelijk zijn dat iemand die zo'n slordige 900 Euro heeft geïnvesteerd in Photoshop CS6 in de steek wordt gelaten...
(Al sta ik nergens verbaasd meer over als het om Adobe gaat!)