Adobe Photoshop CS6 en Creative Suites te koop

Jasper van Bladel 6171 3
Het is zover, vanaf nu zijn Adobe Photoshop CS6 en de verschillende Creative Suites te koop. Photoshop CS6 kost 799 euro en de goedkoopste Suite kost 1499 euro (beiden excl. btw). Adobe Creative Cloud is vanaf 11 mei beschikbaar.

Vanaf nu kun je CS6 in al zijn vormen aanschaffen. Het hele pakket, met vlaggenschip Photoshop voorop, is vernieuwd. De nieuwe versie van Photoshop, CS6, kost als je het pakket los koopt 799 euro (exclusief btw). Een upgrade naar de nieuwe Photoshop kost 229 euro (exclusief btw).

Het programma was al als beta te downloaden en te gebruiken. Nieuw in de populaire beeldbewerker zijn de content-aware patch- en de auto-save- en auto-recoveryfuncties.

Creative Suites

De programma's van Adobe kun je individueel kopen, maar ook als onderdeel van de verschillende Creative Suites. Prijzen daarvan zijn ook vastgesteld. Het goedkoopste pakket, Design Standard, kost 1499 euro. Design & Web Premium is 2199 euro en de complete CS6 Master Collection kost je 2999 euro. Deze prijzen zijn allemaal exclusief btw.

Creative Cloud

Creative Cloud, de nieuwe dienst van Adobe waarmee je een abonnement kunt nemen op producten van de softwarefabrikant, is vanaf 11 mei beschikbaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Arend Bloemink

Waarom lees ik nergens iets over een update(prijs) van CS5 naar CS6?

afbeelding van Jasper van Bladel

Ik heb die prijs toegevoegd in het artikel: 229 euro exclusief btw.

afbeelding van Marco Mackenbach

Misschien is vermelden van de student-prijs ook een idee?