Adobe Lightroom voor Apple TV

Adobe Lightroom voor Apple TV

Nadja Geskus 1153 0
Sinds gisteren is Adobe Lightroom ook beschikbaar voor Apple TV 4. Via de tvOS App Store kun je deze app gratis downloaden.

Adobe Lightroom

Gisteren werd Adobe Lightroom beschikbaar gesteld voor Apple TV 4. Echter werkt deze alleen op de laatste generatie van de settopbox. De app heeft niet alle mogelijkheden die de software op de computer bevat, maar beperkt zich alleen tot het bekijken van je persoonlijke Lightroom-collectie. Via de tvOS App Store kun je de app gratis downloaden.

Foto’s

Foto’s kun je zowel als diavoorstelling, als individueel bekijken. Met de zoomfunctie kun je foto’s vergroten tot 200 procent. Via Adobe Creative Cloud worden de foto’s gesynchroniseerd. Het is dan ook noodzakelijk dat je een abonnement hebt, indien je deze app wilt gebruiken.

De tvOS-versie voor Apple TV ondersteunt, net als Lightroom voor iOS, het synchroniseren van Smart Collections nog niet. Wél heeft Adobe laten weten dat ze hier aan werken, gezien dit een van de meest gevraagde functies is en het is daardoor op de prioriteitenlijst komen te staan.

Adobe Lightroom voor Apple TV

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja