Adobe lanceert Premiere Elements 4

Redactie 816 0
Adobe introduceert Premiere Elements 4, een nieuwe versie van de videobewerkingssoftware voor consumenten.
Premiere Elements heeft als doel eenvoudige en flexibele manieren te beiden om thuis in een paar minuten films te maken met hoogwaardige video- en audio-effecten. Bovendien is het mogelijk om de films te delen via DVD’s, via mobiele apparaten of om ze direct te uploaden op YouTube en andere sociale netwerksites.

Filmthema
Adobe Premiere Elements 4 bevat nieuwe features voor het creëren van mooie video’s in slechts enkele minuten. Zodra de clips zijn gekozen, kunnen consumenten een filmthema uitkiezen en toepassen en zo in een handomdraai een complete film produceren. Achtergrondmuziek en geluidseffecten helpen om emoties te versterken, accenten toe te voegen of een bepaalde stemming te creëren. De nieuwe Audio Mixer in Premiere Elements werkt net als een mengpaneel in een opnamestudio, en laat het volume met sliders regelen. Premiere Elements spoort automatisch het tempo van de muziek op en synchroniseert het begin en het einde van iedere scène met de beats voor meer dynamische slideshows en films. Al deze nieuwe features zijn beschikbaar met heldere, gebruikersvriendelijke en intuïtieve interface voor het snel creëren van een film.

YouTube
Het nieuwe Sharing Center centraliseert veel leuke manieren om video’s te tonen. Consumenten kunnen video’s uploaden en delen op veel verschillende manieren zoals op een disc, op het web en op mobiele apparaten als de Apple iPhone. Video’s kunnen worden geëxporteerd naar websites als YouTube, zonder een speciale codering nodig te hebben. Enthousiaste videoliefhebbers kunnen ook profiteren van de nieuwste technologie om van films te genieten in high definition, inclusief Blu-Ray disc. Adobe Premiere Elements 4 zorgt voor een optimalisering en formattering voor de specifieke bestemming zodat films er altijd goed uitzien.

Premiere Elements 4 voor Windows is apart verkrijgbaar voor een verwachte adviesverkoopprijs van 99 Euro.

Bron: Persbericht Adobe
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie