Adobe introduceert Photoshop Elements 7

Redactie 441 0
Adobe kondigt versie 7 aan van Photoshop Elements voor Windows. De

Volgens Adobe is de nieuwe versie nog eenvoudiger in gebruik met meer bewerkingsmogelijkheden. “Photoshop Elements 7 biedt krachtige en tegelijkertijd intuïtieve bewerkingstools om perfecte foto’s te creëren”, aldus Doug Mack van Adobe.

Nieuw is onder andere de Smart Brush, die gebruikers helpt om met één enkele beweging bijzondere effecten aan te brengen, precies waar zij willen. Ook nieuw is de Scene Cleaner, gebaseerd op Adobe’s Photomerge®-technologie. De optie creëert ‘de ideale foto’ doordat gebruikers eenvoudig ongewenste onderwerpen kunnen wissen. Hierbij valt te denken aan toeristen of auto’s die de focus van de foto verstoren.

Echt uitgebreid gaat Adobe niet in op de nieuwe functies en de verschillen met de vorige versie in haar persbericht. Een probeerversie van het pakket is ook nog niet beschikbaar. Voorlopig is ook alleen een Windows-versie aangekondigd. Van de vorige versie, Photoshop Elements 6, verscheen na verloop van tijd ook een Mac OS variant. 
 
Prijs en beschikbaarheid
Adobe Photoshop Elements 7 voor Windows is vanaf oktober 2008 in de winkel verkrijgbaar. Nu al bestellen kan via www.adobe.nl Ook zal Photoshop Elements 7 als bundel met het eveneens aangekondigde Premiere Elements 7 te koop zijn, het dubbelpakket kost 149 euro. De adviesprijs voor de afzonderlijke pakketten bedraagt 99 euro.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie