Adobe introduceert Photoshop CC 2014

Julian 6008 1
Adobe heeft een flinke update voor de Creative Cloud uitgebracht. Alle desktop-applicaties zijn vernieuwd, zo ook Photoshop CC. De nieuwe versie gaat als Photoshop CC 2014 door het leven en bevat diverse nieuwe functies en verbeteringen.

Begin deze week toonde Adobe al een van de nieuwe functies in een sneak peak-filmpje: Focus Mask. Nu Adobe Photoshop CC 2014 officieel gelanceerd heeft is alle informatie bekend. In onderstaande video's laat Adobe zien wat er allemaal nieuw is.

We hebben een selectie gemaakt van filmpjes die functies laten zien die interessant zijn voor fotografen. Een compleet overzicht van alle nieuwe functies in Photoshop CC 2014 is te bekijken op de Adobe-website.

Overzicht nieuwe functies en verbeteringen

Verbeterde Content Aware Tools

Zo maak je realistische 'Spinning Motion Blur'

Motion Blur langs een 'Path'

Focus Masks in Photoshop CC 2014

Vernieuwde website

Adobe heeft niet alleen haar software een flinke update gegeven, ook is de website compleet op de schop gegaan. De vernieuwde website draait nu meer om de gebruiker. Heb je een Creative Cloud-account, dan krijg je op Adobe.com een persoonlijke pagina voorgeschoteld.

afbeelding van Anoniem

Mocht iemand zijn plug-ins kwijt zijn na installatie van PS CC 2014, lees dan dit. http://glyndewis.com/plug-ins-adobe-photoshop-cc-2014/